MATRASSEN

Een goede matras is uitermate belangrijk voor een goede nachtrust. Ochtendstijfheid vanaf de nek tot aan de onderrug is immers vaak te wijten aan een ongeschikte matras, omdat deze zich niet aan uw lichaam aanpast. Een goede matras werkt drukpunt verlagend bij de schouder en heupen en ondersteunend bij de onderrug. Wij adviseren U graag de juiste matras. Deze kunt U dan 14 nachten gratis testen.

MEER INFO

LATTENBODEMS

Een lattenbodem is nog altijd een degelijke bodem! Deze geeft namelijk extra ruimte onder de matras. Tevens biedt de lattenbodem ondersteuning aan de matras én laat ze tegelijk ventileren. Een lattenbodem is ook alleen maar productief, als de matras er bovenop voldoende werkt. Dus, bij een actieve matras hoort een actieve bodem. Daarom volgt een goede lattenbodem de matras en is deze ook zachter aan de schouderzone en stevig ter hoogte van de rug. De juiste hardheid van de verschillende zones is, net zoals bij de matras, afhankelijk van een aantal persoonlijke kenmerken van u als klant: Breedte en gewicht van de schouder, omvang van de taille, leeftijd, klachten en/of aandoeningen van de rug, enz. Ook hier geven wij steeds advies op maat en wordt de lattenbodem tijdens het “Testen”, aangepast aan uw lichaam!

lattenbodems van sleeponit
MEER INFO

BOXSPRINGS

Het algemeen comfort dat we kunnen halen uit dit soort slaapsysteem, is zeer hoog! Een “goede” boxspring heeft enorm veel voordelen.

  • Meer ruimte onder de matras = meer comfort
  • Extra soepelheid door het werken met pocketveren
  • Zeer ademend en luchtig
  • Uitstaphoogte: volledig zelf te bepalen
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Volledige ondersteuning van de matras
boxsprings van sleeponit
MEER INFO

HOOFDKUSSEN

Een goed kussen is net zo belangrijk als een goede matras. De stramheid of ochtendpijnen in uw nek zijn immers vaak te wijten aan een ongeschikt kussen. Uw slaapspecialist brengt ook hier raad. Deze kan u samen met het bed ook gratis uit testen.

hoofdkussens van sleeponit
MEER INFO