ERGONOOM

Als ergonoom is zaakvoerster Kirby Peremans zich ten zeerste bewust van het effect van een goede nachtrust! Na een loopbaan in verschillende Vlaamse ziekenhuizen is ze zich daarnaast gaan specialiseren in SLAAPCOMFORT en MEDISCHE KLACHTEN.

Tegenwoordig werkt ze al sinds 2009 voor een gerenommeerde technische slaap-speciaalzaak met vestigingen in Limburg en Vlaams-Brabant.

Door de jarenlange ervaring als slaapadviseur en de vele klanten die ze mocht begeleiden in hun zoektocht naar het ideale bed, is Kirby tot onderstaande inzichten gekomen.

HET ONTSTAAN

Goed advies is zeer belangrijk, maar zekerheid dat het ook effectief goed is, is daarom zeker zo belangrijk!

Het ontstaan van Sleep On It is vanuit deze visie tot stand gekomen

  • Allereerst laat je je vooral goed adviseren

  • Vervolgens test je dan zelf de samengestelde combinatie uit
  • Alles in aanmerking nemend kom je daarna pas tot een conclusie

Zo is 100% tevredenheid gegarandeerd! Uiteindelijk blijft een bed toch een investering voor lange termijn.

PROFESSIONEEL ADVIES

Gericht advies : Heel veel goede slaapsystemen, 1 perfecte oplossing. Sleeponit gelooft niet in een snelle verkoop. Wij nemen onze tijd voor u en stellen gerichte vragen. Zodat we weten wat u wenst, waar u belang aan hecht en wat uw lichaam nodig heeft. Hierdoor bent u zeker van advies dat optimaal op uw slaapbehoeften inspeelt.

Medische invalshoek : Lichaamsbouw, allergieën, rugklachten, veel of weinig stress, sportief … iedereen is anders maar wil hetzelfde: een goede nachtrust. Onze ergonoom en kinesist gaan u een medisch onderbouwd advies geven en nadien kan u dit slaapsysteem “rustig” uitproberen – 14 nachten lang

ZEKERHEID

Ga niet over 1 nacht ijs: Een nieuw bed of slaapsysteem kopen is een belangrijke beslissing. Een mens brengt 1/3de van zijn leven door in bed. Een verkeerde aankoop heeft grote gevolgen voor uw fitheid, rug, nek en algemeen welzijn.

Even ‘testliggen’ volstaat niet: Natuurlijk kunt u in een slaapspeciaalzaak even op een bed gaan liggen. Is dat voldoende? Zeker niet. Eigenlijk zou u het slaapsysteem enkele nachten moeten uittesten. In uw natuurlijke slaapomgeving.

14 nachten testen. Met SleepOnit! Daarom plaatst SleepOnit een bed in uw slaapkamer. Dat u 14 nachten gratis uitprobeert. Zo heeft uw lichaam de tijd om kennis te maken met uw nieuwe slaapsysteem. En weet u zeker of het goed is voor u. 100% zeker!

100% TEVREDENHEID

Een bed kopen doet u niet 1-2-3: U wilt professioneel en gepersonaliseerd advies. Dankzij de gratis testfase bij Sleeponit bent u 100% zeker van uw aankoop. Sleeponit beschikt tevens ook over een eigen productielijn. En daarover zijn onze klanten bijzonder tevreden. Logisch, want zij stelden zelf hun bed samen. En dat voor een milde prijs.