BENT U EEN B&B of HOTEL?

LAAT UW GASTEN ZALIG SLAPEN

Heeft u een hotel, Bed & Breakfast, gastenverblijf of logies? Dan wilt u natuurlijk dat uw gasten s’nachts overheerlijk slapen. Zodat ze elke ochtend fit en goedgeluimd opstaan én … ook hun volgende verblijf bij u boeken. Dit is mogelijk met een slaapsysteem van Sleeponit..

GOED BEGONNEN IS HALF GEWONNEN

Een geslaagd verblijf start daarom met een goed slaapsysteem. Uiteraard zijn onze slaapsystemen voorzien van de passende lattenbodem en ergonomische matrassen. Sleeponit rust uw kamers dus uit met de ideale combinatie van matras en boxspring. En dat tegen een kostprijs waar ook uw boekhouder goed van kan slapen.

REFERENTIES

Landcommanderij Alden Biesen

https://www.alden-biesen.be

Sleeponit | Slaapsystemen voor B&B en hotel, referentie Fonteinhof

Ontwaken in stijl in een charmehotel.

http://www.fonteinhof.be/

Heel erg welkom in ons buitenhuis.

We hopen dat zoveel mogelijk mensen er heel hard van kunnen genieten en er een fijn verblijf kunnen hebben met familie of vrienden. We hebben ons best gedaan om het huis zo aangenaam mogelijk te maken en het leuk in te richten met vele oude en nieuwe designmeubels.

https://broux47.be/

Sleeponit | Slaapsystemen voor B&B en hotel, referentie Katermeerhove

De Katermeerhoeve is een gerestaureerde boerderij die al drie generaties tot de familie Zeeuws behoort. Het domein, gelegen aan de Katermeerstraat, werd vroeger ook wel de Katermeirhoeve genoemd. Vanwege de centrale ligging tussen het Albertkanaal en de E313 (op 800 meter van de op- en afrit), is dit de ideale uitvalsbasis voor zowel zakelijke, culturele als ontspannende activiteiten. Laat je verleiden…

https://www.katermeerhoeve.be/nl/welkom-op-de-katermeerhoeve/

Sleeponit | Slaapsystemen voor B&B en hotel, referentie Godendo

B&B Godendo is één van de mooie creaties van Vincent Bruggen, een passief houtskeletbouw. Ondanks de ligging aan de Grote Baan, hoor je niets van het passerend verkeer. Het huis is ingericht in Flamantstijl, alsook zijn de muren geverfd in de kleuren van Flamant.